dinsdag 10 augustus 2010

verslag dag 1 kamp

De eerste dag van het kamp ligt ondertussen al enkele uren achter ons. We hebben ondertussen ons ontbijt al achter de rug, en er zijn al heel wat springers die spierpijn hebben.

Maandag verliep vrij rustig: 's morgens was er een rustige training gepland en werd er uitgebreid kennis gemaakt met de trainers. De meeste springers keken vooral uit naar de kennismaking met voormalige wereldkampioene Adrien Banhegyi.
Na het stoofvlees met frietjes had iedereen tijd om zijn of haar kamer te verkennen. Nadien was er nog een sessie van 3 uur training.

De avond werd afgesloten met een koude schotel als avondeten. Na het opmaken van de bedden (voor de meesten een belevenis op zich) gingen de jongsten allemaal rustig gaan slapen. De oudsten speelden nog een uurtje gezelschapspelletjes om dan ook te gaan slapen.

Deze morgen hadden de meeste héél kleine oogjes en hebben we zelfs enkele springers moeten wakker schudden, maar ondertussen is iedereen al vlijtig aan het trainen!

Morgen volgt het vervolg van dit verslag!

Bram

Nota: we hebben ondertussen ontdekt dat de kleinste van de hoop (Daphné) ook de grootste eter is! Zowel 's middags als 's avonds heeft zijn 3 borden leeggegeten!